Borda Xixerella nos complacemos en presentar nuevos platos del día

En el Restaurante Borda Xixerella Borda típica Andorrana nos complacemos en presentar nuevos platos del día, como los deliciosos mejillones estilo tailandés o refrescante Ceviche de salmón, una explosión de frescura y sabor que deleitará tu paladar.

 

En el Restaurante Borda Xixerella Borda típica Andorrana nos complacemos en presentar nuevos platos del día, como los deliciosos mejillones estilo tailandés o refrescante Ceviche de salmón, una explosión de frescura y sabor que deleitará tu paladar.En el Restaurante Borda Xixerella Borda típica Andorrana nos complacemos en presentar nuevos platos del día y novedades en nuestra carta. Entre las emocionantes novedades se encuentran los deliciosos mejillones estilo tailandés, y otros con sabores exóticos que te transportarán directamente al sudeste asiático. Además, no puedes perderte el refrescante Ceviche de salmón, una explosión de frescura y sabor que deleitará tu paladar. Sin olvidarnos de las mejores carnes premium, como la carne Wagyu, Kobe… Y ahora hasta final de existencias, lomo de buey entero, comprado y madurado exclusivamente para la Borda xixerella.

En el Restaurante Borda Xixerella Borda típica Andorrana nos complacemos en presentar nuevos platos del día, como los deliciosos mejillones estilo tailandés o refrescante Ceviche de salmón, una explosión de frescura y sabor que deleitará tu paladar.

Nuestro compromiso con la excelencia culinaria y la calidad de nuestro servicio se refleja en cada plato que servimos, y estas nuevas creaciones no son la excepción. Tanto si eres un amante de la clásica y tradicional cocina Andorrana, cocina Mediterránea, o de la comida un poco picante y aromática, debes visitarnos, no olvides reservar tu mesa con antelación al Tel. Reserves: +376749517.

Al Restaurant Borda Xixerella ens complaurem a presentar nous plats del dia i novetats a la nostra carta. Entre les emocionants novetats hi ha els deliciosos musclos estil tailandès, i altres amb sabors exòtics que et transportaran directament al sud-est asiàtic. A més, no et pots perdre el refrescant Ceviche de salmó, una explosió de frescor i sabor que delectarà el teu paladar. Sense oblidar-nos de les millors carns prèmium, com ara la carn Wagyu, Kobe... I ara fins a final d'existències, llom de bou sencer, comprat i madurat exclusivament per a la Borda xixerella.

El nostre compromís amb l'excel·lència culinària i la qualitat del nostre servei es reflecteix a cada plat que servim, i aquestes noves creacions no en són l'excepció. Tant si ets un amant de la clàssica i tradicional cuina Andorrana, cuina Mediterrània, o del menjar una mica picant i aromàtica, ens has de visitar, no oblidis reservar la teva taula amb antelació al Tel. Reserves: +376749517.

Potser prefereixes sabors més suaus i delicats, a Borda Xixerella trobaràs opcions per satisfer tots els teus desitjos. Vine a descobrir i gaudir d'aquestes novetats afegides a la nostra carta!

A més, recorda que si no hi ha taula a la nostra Borda pots reservar a la Torrada, just davant de la Borda Xixerella (A 100 metres) tenim les millors carns fetes en una graella única i XL on coem els típics calçots, a més a més disposes del menú calçots per un preu molt popular.

Quizás prefieras sabores más suaves y delicados, en Borda Xixerella encontrarás opciones para satisfacer todos tus deseos. ¡Ven a descubrir y disfrutar de estas novedades añadidas a nuestra carta!

Además, recuerda que si no hay mesa en nuestra Borda puedes reservar en la Torrada, justo delante de la Borda Xixerella (A 100 metros) tenemos las mejores carnes hechas en una parrilla única y XL donde cocemos los típicos calçots, además dispones del menú calçots por un precio muy popular.

Al Restaurant Borda Xixerella ens complaurem a presentar nous plats del dia i novetats a la nostra carta. Entre les emocionants novetats hi ha els deliciosos musclos estil tailandès, i altres amb sabors exòtics que et transportaran directament al sud-est asiàtic. A més, no et pots perdre el refrescant Ceviche de salmó, una explosió de frescor i sabor que delectarà el teu paladar. Sense oblidar-nos de les millors carns prèmium, com ara la carn Wagyu, Kobe... I ara fins a final d'existències, llom de bou sencer, comprat i madurat exclusivament per a la Borda xixerella. El nostre compromís amb l'excel·lència culinària i la qualitat del nostre servei es reflecteix a cada plat que servim, i aquestes noves creacions no en són l'excepció. Tant si ets un amant de la clàssica i tradicional cuina Andorrana, cuina Mediterrània, o del menjar una mica picant i aromàtica, ens has de visitar, no oblidis reservar la teva taula amb antelació al Tel. Reserves: +376749517. Potser prefereixes sabors més suaus i delicats, a Borda Xixerella trobaràs opcions per satisfer tots els teus desitjos. Vine a descobrir i gaudir d'aquestes novetats afegides a la nostra carta! A més, recorda que si no hi ha taula a la nostra Borda pots reservar a la Torrada, just davant de la Borda Xixerella (A 100 metres) tenim les millors carns fetes en una graella única i XL on coem els típics calçots, a més a més disposes del menú calçots per un preu molt popular.

Al Restaurant Borda Xixerella ens complaurem a presentar nous plats del dia i novetats a la nostra carta. Entre les emocionants novetats hi ha els deliciosos musclos estil tailandès, i altres amb sabors exòtics que et transportaran directament al sud-est asiàtic. A més, no et pots perdre el refrescant Ceviche de salmó, una explosió de frescor i sabor que delectarà el teu paladar. Sense oblidar-nos de les millors carns prèmium, com ara la carn Wagyu, Kobe… I ara fins a final d’existències, llom de bou sencer, comprat i madurat exclusivament per a la Borda xixerella.

El nostre compromís amb l’excel·lència culinària i la qualitat del nostre servei es reflecteix a cada plat que servim, i aquestes noves creacions no en són l’excepció. Tant si ets un amant de la clàssica i tradicional cuina Andorrana, cuina Mediterrània, o del menjar una mica picant i aromàtica, ens has de visitar, no oblidis reservar la teva taula amb antelació al Tel. Reserves: +376749517.

Potser prefereixes sabors més suaus i delicats, a Borda Xixerella trobaràs opcions per satisfer tots els teus desitjos. Vine a descobrir i gaudir d’aquestes novetats afegides a la nostra carta!

A més, recorda que si no hi ha taula a la nostra Borda pots reservar a la Torrada, just davant de la Borda Xixerella (A 100 metres) tenim les millors carns fetes en una graella única i XL on coem els típics calçots, a més a més disposes del menú calçots per un preu molt popular.

Please follow and like us:
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)