Arròs de muntanya

Restaurante Borda Xixerella. Borda Rústica y típica Andorrana habilitada como restaurante y situada entre el cruce de Xixerella y el pueblo de Pal en Erts (La Massana). Cocina: La gastronomía en Borda Xixerella se basa en la cocina tradicional andorrana con productos de proximidad podemos afirmar que es cocina Andorrana de montaña pero sin renunciar a buenos platos de cocina Española y Marinera (trinxat, caracoles a la “llauna”, buenas carnes a la brasa fundamentalmente ternera de Andorra), y otros platos de cocina típica mediterránea (Arroces de bogavante, ensaladas de queso de cabra, cazuelas de guisados según los días, pato, y buen jamón).

Arròs de muntanya a la Borda típica Xixerella Restaurant d’Andorra. Qui més qui menys té una recepta al cap que li recorda a la seva mare, àvia o, en alguns casos al pare o avi o a les primeres cuineres amb les quals vàrem treballar. Aquesta n’és una i la devem a l’extraordinari arròs de muntanya que el nostre xef va aprendre a fer amb una de les millors cuineres d’Andorra. 

Una amalgama de sabors molt ben conjugats on la carn, les verdures, els caragols i els bolets s’expressen en tota la seva plenitud gràcies a un denominador comú que els lliga i els amoroseix a tots: l’arròs. Si feu aquest plat, no escatimeu en usar un bon arròs, és l’ingredient principal i es mereix que el considereu com a tal.

Però si el que preferiu és menjar-lo heu de reservar taula a la borda Xixerella a Erts Andorra a la carretera de Pal deban del Càmping Xixerella.

Arròs de muntanya a la Borda típica Xixerella Restaurant d’Andorra

Please follow and like us:
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)