Categorías
Restaurant de cuina Andorrana, Mediterrània, Internacional i Espanyola plats elaborats amb el saber fer de les antigues receptes de la millor cuina de muntanya

Arròs de muntanya

Arròs de muntanya a la Borda típica Xixerella Restaurant d’Andorra. Qui més qui menys té una recepta al cap que li recorda a la seva mare, àvia o, en alguns casos al pare o avi o a les primeres cuineres amb les quals vàrem treballar. Aquesta n’és una i la devem a l’extraordinari arròs de muntanya que el nostre xef va aprendre a fer amb una de les millors cuineres d’Andorra. 

Una amalgama de sabors molt ben conjugats on la carn, les verdures, els caragols i els bolets s’expressen en tota la seva plenitud gràcies a un denominador comú que els lliga i els amoroseix a tots: l’arròs. Si feu aquest plat, no escatimeu en usar un bon arròs, és l’ingredient principal i es mereix que el considereu com a tal.

Però si el que preferiu és menjar-lo heu de reservar taula a la borda Xixerella a Erts Andorra a la carretera de Pal deban del Càmping Xixerella.

Arròs de muntanya a la Borda típica Xixerella Restaurant d’Andorra

Please follow and like us:
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

WhatsApp chat