Els nostres ous trufats són fruit de gallines criades en un entorn ideal

La cuina de la tòfona: La tòfona és, de totes les coses que es mengen probablement la més misteriosa

OUS trufats Els nostres ous trufats són fruit de la conjunció dels ous de granges rodons i gallines criades en un entorn ideal i sota bona música, així com l'aroma proporcionat per la millor tòfona silvestre de temporada de les muntanyes de Sòria aconseguint un producte final exquisit ideal per a tota mena de receptes i cuines. Realitzem un procés d'aromatització controlant temperatura i humitat per aconseguir el millor aroma, utilitzant només tòfona silvestre de temporada en les seves diferents varietats que podem trobar en un entorn natural, donant lloc a un producte de temporada. Les varietats amb les quals aromatitzem són: tòfona negra (Tuber melanosporum), tòfona d'estiu (Tuber Aestivium), tòfona de tardor (tuber uncinatum). Els Ous trufats no estaran disponibles durant els mesos d'abril i maig com que no tenim tòfona fresca per la seva aromatització. Un cop oberta la caixa recomanem guardar els ous en recipient hermètic per a la conservació de l'aroma de Tòfona.

OUS trufats
Els nostres ous trufats són fruit de la conjunció dels ous de granges rodons i gallines criades en un entorn ideal i sota bona música, així com l’aroma proporcionat per la millor tòfona silvestre de temporada de les muntanyes de Sòria aconseguint un producte final exquisit ideal per a tota mena de receptes i cuines.
Realitzem un procés d’aromatització controlant temperatura i humitat per aconseguir el millor aroma, utilitzant només tòfona silvestre de temporada en les seves diferents varietats que podem trobar en un entorn natural, donant lloc a un producte de temporada.
Les varietats amb les quals aromatitzem són: tòfona negra (Tuber melanosporum), tòfona d’estiu (Tuber Aestivium), tòfona de tardor (tuber uncinatum).
Els Ous trufats no estaran disponibles durant els mesos d’abril i maig com que no tenim tòfona fresca per la seva aromatització.
Un cop oberta la caixa recomanem guardar els ous en recipient hermètic per a la conservació de l’aroma de Tòfona.

Please follow and like us:
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)