Categorías
Restaurant de cuina Andorrana, Mediterrània, Internacional i Espanyola plats elaborats amb el saber fer de les antigues receptes de la millor cuina de muntanya

Els nostres ous trufats són fruit de gallines criades en un entorn ideal

OUS trufats Els nostres ous trufats són fruit de la conjunció dels ous de granges rodons i gallines criades en un entorn ideal i sota bona música, així com l'aroma proporcionat per la millor tòfona silvestre de temporada de les muntanyes de Sòria aconseguint un producte final exquisit ideal per a tota mena de receptes i cuines. Realitzem un procés d'aromatització controlant temperatura i humitat per aconseguir el millor aroma, utilitzant només tòfona silvestre de temporada en les seves diferents varietats que podem trobar en un entorn natural, donant lloc a un producte de temporada. Les varietats amb les quals aromatitzem són: tòfona negra (Tuber melanosporum), tòfona d'estiu (Tuber Aestivium), tòfona de tardor (tuber uncinatum). Els Ous trufats no estaran disponibles durant els mesos d'abril i maig com que no tenim tòfona fresca per la seva aromatització. Un cop oberta la caixa recomanem guardar els ous en recipient hermètic per a la conservació de l'aroma de Tòfona.

OUS trufats
Els nostres ous trufats són fruit de la conjunció dels ous de granges rodons i gallines criades en un entorn ideal i sota bona música, així com l’aroma proporcionat per la millor tòfona silvestre de temporada de les muntanyes de Sòria aconseguint un producte final exquisit ideal per a tota mena de receptes i cuines.
Realitzem un procés d’aromatització controlant temperatura i humitat per aconseguir el millor aroma, utilitzant només tòfona silvestre de temporada en les seves diferents varietats que podem trobar en un entorn natural, donant lloc a un producte de temporada.
Les varietats amb les quals aromatitzem són: tòfona negra (Tuber melanosporum), tòfona d’estiu (Tuber Aestivium), tòfona de tardor (tuber uncinatum).
Els Ous trufats no estaran disponibles durant els mesos d’abril i maig com que no tenim tòfona fresca per la seva aromatització.
Un cop oberta la caixa recomanem guardar els ous en recipient hermètic per a la conservació de l’aroma de Tòfona.

Please follow and like us:
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)