Gràcies, Nico Ratti per la teva visita a la Borda Xixerella

Gràcies, Nico Ratti per la teva visita a la Borda Xixerella i la teva samarreta de regal, ens hi ha agradat molt aquest detall teu, esperem que altres famosos esportistes com tu, en prenguin nota!!!! L’any 2010, durant un partit del FC Andorra contra el CF Balaguer per la lliga de Segona divisió catalana, un jove de 16 anys va substituir Koldo Álvarez (avui seleccionador de l’absoluta d’Andorra) a la porteria Tricolor. Aquest jove és el mateix que avui es posa els guants a la lliga de Segona B amb el seu equip formatiu. “Mai havia imaginat que em trobaria aquí amb el FC Andorra. Sempre he volgut ser un jugador professional i al seu moment vaig marxar, però ara em trobo un altre cop aquí, en una categoria molt maca i amb un projecte molt bo. Estic molt il·lusionat amb aquest repte”, confessava Nico Ratti, en declaracions al programa Dia E de RTVA. @rtvaandorra

Gràcies, Nico Ratti per la teva visita a la Borda Xixerella i la teva samarreta de regal, ens hi ha agradat molt aquest detall teu, esperem que altres famosos esportistes com tu, en prenguin nota!!!!

L’any 2010, durant un partit del FC Andorra contra el CF Balaguer per la lliga de Segona divisió catalana, un jove de 16 anys va substituir Koldo Álvarez (avui seleccionador de l’absoluta d’Andorra) a la porteria Tricolor. Aquest jove és el mateix que avui es posa els guants a la lliga de Segona B amb el seu equip formatiu.

“Mai havia imaginat que em trobaria aquí amb el FC Andorra. Sempre he volgut ser un jugador professional i al seu moment vaig marxar, però ara em trobo un altre cop aquí, en una categoria molt maca i amb un projecte molt bo. Estic molt il·lusionat amb aquest repte”, confessava Nico Ratti, en declaracions al programa Dia E de RTVA.

@rtvaandorra

Please follow and like us:
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)