GASTRONOMIA D’ANDORRA, GASTRONOMIA DE MUNTANYA cuina tradicional

GASTRONOMIA D'ANDORRA, GASTRONOMIA DE MUNTANYA En aquest país t'espera un gran ventall de possibilitats en l'àmbit de la gastronomia: vegetariana, internacional, nouvelle cuisine ... i, per descomptat, la cuina tradicional; aquesta que pots gaudir ricament en una borda a la muntanya. Heus aquí 5 exemples de plats tradicionals que trobaràs als restaurants d'Andorra i no et deixaran per res indiferent: Escudella: típic plat d'hivern, propi de les celebracions populars que consisteix en un brou de verdures i carn de porc. Trinxat de muntanya: guisat típic d'Andorra i els Pirineus que porta col, alls, patata i cansalada. Canelons a l'andorrana: si t'agraden els canelons, aquesta versió andorrana amb carn de porc, xai i gallina i, sobretot, beixamel, t'encantarà. Caragols "a la llauna": freqüentment, es cuinen a la brasa i s'acompanyen amb allioli de codony. Truita a l'andorrana: se serveix acompanyada per un saltat d'ametlles i pernil.Quieres comer un rabo de buey inmejorable. Visita la Borda Xixerella Andorra en Erts La Massana Este guiso, apreciado en Córdoba y en toda España, ya era una de las elaboraciones más populares de la antigua Roma. 

GASTRONOMIA D’ANDORRA, GASTRONOMIA DE MUNTANYA
En aquest país t’espera un gran ventall de possibilitats en l’àmbit de la gastronomia: vegetariana, internacional, nouvelle cuisine … i, per descomptat, la cuina tradicional; aquesta que pots gaudir ricament en una borda a la muntanya. Heus aquí 5 exemples de plats tradicionals que trobaràs als restaurants d’Andorra i no et deixaran per res indiferent:

Escudella: típic plat d’hivern, propi de les celebracions populars que consisteix en un brou de verdures i carn de porc.
Trinxat de muntanya: guisat típic d’Andorra i els Pirineus que porta col, alls, patata i cansalada.
Canelons a l’andorrana: si t’agraden els canelons, aquesta versió andorrana amb carn de porc, xai i gallina i, sobretot, beixamel, t’encantarà.
Caragols «a la llauna»: freqüentment, es cuinen a la brasa i s’acompanyen amb allioli de codony.
Truita a l’andorrana: se serveix acompanyada per un saltat d’ametlles i pernil.

GASTRONOMIA D'ANDORRA, GASTRONOMIA DE MUNTANYA En aquest país t'espera un gran ventall de possibilitats en l'àmbit de la gastronomia: vegetariana, internacional, nouvelle cuisine ... i, per descomptat, la cuina tradicional; aquesta que pots gaudir ricament en una borda a la muntanya. Heus aquí 5 exemples de plats tradicionals que trobaràs als restaurants d'Andorra i no et deixaran per res indiferent: Escudella: típic plat d'hivern, propi de les celebracions populars que consisteix en un brou de verdures i carn de porc. Trinxat de muntanya: guisat típic d'Andorra i els Pirineus que porta col, alls, patata i cansalada. Canelons a l'andorrana: si t'agraden els canelons, aquesta versió andorrana amb carn de porc, xai i gallina i, sobretot, beixamel, t'encantarà. Caragols "a la llauna": freqüentment, es cuinen a la brasa i s'acompanyen amb allioli de codony. Truita a l'andorrana: se serveix acompanyada per un saltat d'ametlles i pernil.

https://andorrasportstraining.com/ca/sobre-andorra/gastronomia-en-andorra/

Please follow and like us:
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)