Després d’un àpat gastronòmic a la Borda Xixerella, res millor, que gaudir d’un Gintònic amb una Ginebra prèmium.

Després d’un àpat gastronòmic a la Borda Xixerella, res millor, que gaudir d’un Gintònic amb una Ginebra prèmium. Aquest còctel, àmpliament popular i consumit arreu del món, es prepara a base de ginebra, tònica i una combinació d’ingredients saborosos com la llima, les maduixes, el cogombre, la canyella o la regalèssia.

Després d’un àpat gastronòmic a la Borda Xixerella, res millor, que gaudir d’un Gintònic amb una Ginebra prèmium. Aquest còctel, àmpliament popular i consumit arreu del món, es prepara a base de ginebra, tònica i una combinació d’ingredients saborosos com la llima, les maduixes, el cogombre, la canyella o la regalèssia. Per aconseguir un gintònic perfecte, aquí teniu algunes claus:

  1. Sigueu previsors i ordenats: Abans de començar, assegureu-vos de tenir tots els ingredients necessaris al vostre abast. A més dels bàsics (ginebra, tònica, gel i pell de llimona o llima), penseu en quin guarniment voleu afegir.
  2. Trieu una copa ampla: Eviteu els gots de tub estrets i opteu per una copa amb boca més ampla, com una copa baló o un got de sidra. Això permetrà col·locar el gel correctament i gaudir de les aromes.
  3. Feu servir gels consistents: El gel ha de ser gros, gruixut i dur per evitar que es desfaci massa ràpidament.
  4. Refredeu la copa: Donar unes voltes als glaçons amb una cullereta i retirar l’aigua sobrant ajudarà al fet que el primer glop sigui més gustós.
  5. La ginebra, en la seva mesura justa: Mesureu 5 cl de ginebra amb un mesurador per aconseguir un combinat equilibrat.
  6. Escolliu bé la ginebra: Trieu una ginebra que s’adapti al vostre gust. N’hi ha de seques, florals, afruitades, herbàcies i fins i tot especials, com les que es fan amb formigues.
  7. Escolliu la tònica amb cura: La tònica és l’ingredient amb més pes en aquesta beguda. Trieu-ne una que s’acompanyi bé amb la vostra ginebra preferida.

#gintonic #gin #ginlovers #cocktails #ginandtonic #drinks #ginstagram #ginoclock #ginlover #cocktail #bar #bartender #gintime #drink #mixology #gintonica #drinkstagram #tonic #ginspiration #ginlove #gintonictime #instagin #gingin #gintastic #gintasting #cheers #ginfluencer #craftgin #ilovegin #gincocktails #bordaxixerella #restaurantandorra #andorrarestaurant #lamillorborda #bordatipica #bordatipicaandorrana

Please follow and like us:
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)