Moltes gràcies per la seva visita a la Borda Xixerella. Eric Jover Comas. Ministre de Finances i portaveu del Govern d’Andorra

Moltes gràcies per la seva visita a la Borda Xixerella. Eric Jover Comas. Ministre de Finances i portaveu del Govern d'Andorra.

Moltes gràcies per la seva visita a la Borda Xixerella. Eric Jover Comas. Ministre de Finances i portaveu del Govern d’Andorra. Anteriorment havia estat director de la Fundació Privada Observatori de la Sostenibilitat d’Andorra i director de l’Agència de Qualitat de l’ensenyament superior d’Andorra. Èric Jover Comas, de 41 anys, és doctor en Química ambiental per la Universitat de Barcelona i ha dut a terme tasques d’investigació en diferents centres universitaris com ara el Departament de Física Aplicada de la Universitat de Barcelona, l’Institut d’Investigacions de Química Ambiental de Barcelona del Consell Superior d’Investigacions Científiques, el Departament de Química de la Vrije Universiteit d’Amsterdam i la School of Chemistry de Nottingham. En l’àmbit polític, forma part de l’executiva de Demòcrates per Andorra i anteriorment n’ha estat el president i secretari general.

Moltes gràcies per la seva visita a la Borda Xixerella. Eric Jover Comas. Ministre de Finances i portaveu del Govern d'Andorra.

Please follow and like us:
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)