Lluç de Palangre

Lluç de Palangre El lluç és una de les varietats de peix blanc més acceptades, degut sobretot al seu suau sabor perquè, admet una gran varietat de preparacions culinàries

Lluç de Palangre
El lluç és una de les varietats de peix blanc més acceptades, degut sobretot al seu suau sabor perquè, admet una gran varietat de preparacions culinàries. Pot servir-se de moltes maneres. Bullida, arrebossada o guisada en una deliciosa salsa verda. 

S’anomena “de palangre” pel tipus de pesca amb què es captura, ja que es fa mitjançant l’art conegut com a palangre, que consisteix en una línia o sedal amb centenars d’hams on els lluços piquen i s’enganxen.

Aquest art de pesca és més selectiu que d’altres perquè se centra en un tipus d’espècie objectiu, amb la qual cosa disminuïxen altres captures d’espècies accidentals. Els lluços, quan són pescats amb aquesta tècnica, no patixen tants colps i magolaments. D’aquesta manera s’aconseguixen exemplars amb una presència de peix més fresc, amb color platejat i reflexos brillants.

 

Please follow and like us:
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)