Gastronomia d’Andorra

Bordes típiques Andorranes, Restaurant Borda típica Andorrana. La tradició i la gastronomia s'uneixen per oferir-vos un servei de qualitat i una exquisida cuina de muntanya. Visiteu les bordes d'Andorra, i en especial la Borda Xixerella i tasteu els plats més típics i tradicionals de la gastronomia Andorrana. Restaurant de cuina Andorrana, Mediterrània, Internacional i Espanyola plats elaborats amb el saber fer de les antigues receptes de la millor cuina de muntanya.Restaurant Borda Xixerella borda amb cuina de proximitat, mediterrania i de muntanya

La gastronomia d’Andorra tracta sobre el menjar i les begudes típics de la cuina andorrana. La cuina d’Andorra té característiques força semblants amb els veïns de la Cerdanya i l’Alt Urgell, sobretot aquesta última amb qui té força lligams culturalment.

La gastronomia del Principat és principalment catalana, tot i que ha adoptat també altres elements de les cuines francesa i italiana, com ara el costum d’emprar salses amb el peix i la carn, i l’ús de pasta.

La cuina d’Andorra és marcada per la seva naturalesa de valls muntanyenques, tradicionalment caracteritzada per l’auto subsistència de les economies locals. Per aquesta raó la cuina està composta per la cansalada, el peix, la carn – conill, cabrit i xai – les verdures, els cereals i els fruits del bosc, o plats com el trinxat.

Bordes típiques Andorranes, Restaurant Borda típica Andorrana. La tradició i la gastronomia s'uneixen per oferir-vos un servei de qualitat i una exquisida cuina de muntanya. Visiteu les bordes d'Andorra, i en especial la Borda Xixerella i tasteu els plats més típics i tradicionals de la gastronomia Andorrana. Restaurant de cuina Andorrana, Mediterrània, Internacional i Espanyola plats elaborats amb el saber fer de les antigues receptes de la millor cuina de muntanya. Restaurant Borda Xixerella borda amb cuina de proximitat, mediterrania i de muntanya

Please follow and like us:
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)