Gràcies, Carles Porta per la teva visita a la Borda xixerella.

Gràcies, Carles Porta per la teva visita a la Borda xixerella.

Gràcies, Carles Porta per la teva visita a la Borda xixerella.

Sempre ens ha fascinat la teva gran capacitat comunicativa i com ens has enganxat en els teus programes tant de @tv3cat com de @catalunyaradio

Ens va quedar una pregunta i aprofitem per fer-la al nostre Instagram …

¿De quins “crims” has vingut a parlar o a investigar a Andorra? … Esperem saber-ho ben aviat!!!

Gràcies, Carles Porta per la teva visita a la Borda xixerella. Sempre ens ha fascinat la teva gran capacitat comunicativa i com ens has enganxat en els teus programes tant de @tv3cat com de @catalunyaradio Ens va quedar una pregunta i aprofitem per fer-la al nostre Instagram … ¿De quins “crims” has vingut a parlar o a investigar a Andorra? … Esperem saber-ho ben aviat!!!

¿Qui és?:
Carles Porta és periodista, director, productor i guionista. En la seva trajectòria, ha demostrat tenir una mirada i un estil propis que connecten amb lectors, oients i espectadors.

«Tor, tretze cases i tres morts» n’és l’exemple més conegut, amb desenes de milers de llibres venuts i amb més dues-centes vint mil reproduccions d’àudio a la carta des de la seva estrena a Catalunya Ràdio, el juny del 2018.

L’èxit actual del programa «Crims», també a Catalunya Ràdio, ha tornat a posar de manifest l’acceptació i l’entusiasme de l’audiència per la manera pròxima, especial i exclusiva d’explicar històries de Carles Porta.
En cadascun dels casos reals de la versió televisiva de «Crims» que va arribar a TV3, fa un temps hi ha l’estil narratiu i el segell de Porta, que dirigeix, narra i introdueix els espectadors en cada cas des de l’estudi de la ràdio.

#crims #bcnegra #truecrime #llegirencatalà #novelanegra #llibres #carlesporta #misteri #tv #cultura #cronicanegra #llegim #llibresencatalà #stream #bordaxixerella #foodie #food #andorra #andorre #yummy #xixerella #restaurant #foodporn #foodies #borda #bordatipica #arinsal #pal #bbq #restaurantsandorra

Please follow and like us:
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)