Avui estem preparant Múrgoles i Xicoies per demà dimarts .

https://www.instagram.com/p/CdDhgRNoj0c/?utm_source=ig_web_copy_link

Avui estem preparant Múrgoles i Xicoies per demà dimarts .
No us imagineu la feinada que porten aquests dos productes per netejar-los.??
L’arigany, rabassola o múrgola (Morchella conica) és una espècie de bolet pertanyent a l’ordre de les pezizals. Les múrgoles i alguns bolets de greix són bolets de primavera.
Les múrgoles són una deliciosa varietat de bolets que aporten un sabor ric a la terra als plats. Com que són bolets salvatges, però, és fàcil intimidar-se una mica per cuinar amb ells. La clau per incorporar amb èxit múrgoles als aliments és triar bolets frescos i netejar-los i tallar-los correctament abans de començar a cuinar. Si no hi ha múrgoles fresques, la varietat seca funciona igual de bé un cop les rehidrateu. Un cop tingueu les múrgoles netes i a punt, podeu saltejar-les, muntar-les en una salsa de múrgola cremosa o fer una deliciosa sopa de bolets de múrgola perfecta per dinar o sopar.

Avui estem preparant Múrgoles i Xicoies per demà dimarts . No us imagineu la feinada que porten aquests dos productes per netejar-los.?? L'arigany, rabassola o múrgola (Morchella conica) és una espècie de bolet pertanyent a l'ordre de les pezizals. Les múrgoles i alguns bolets de greix són bolets de primavera. Les múrgoles són una deliciosa varietat de bolets que aporten un sabor ric a la terra als plats. Com que són bolets salvatges, però, és fàcil intimidar-se una mica per cuinar amb ells. La clau per incorporar amb èxit múrgoles als aliments és triar bolets frescos i netejar-los i tallar-los correctament abans de començar a cuinar. Si no hi ha múrgoles fresques, la varietat seca funciona igual de bé un cop les rehidrateu. Un cop tingueu les múrgoles netes i a punt, podeu saltejar-les, muntar-les en una salsa de múrgola cremosa o fer una deliciosa sopa de bolets de múrgola perfecta per dinar o sopar.
Algunes idees de plats amb Múrgoles:
Múrgoles a la crema, recepta molt bona.
Múrgoles o rabassoles a la crema foie.
Filet de vedella amb múrgoles.

#murgoles #mushrooms #nature #bolets #colmenillas #morels #morchellas #setas #morchella #morel #funghi #micology #fungus #fungilove #micologia #morchelle #morilles #fungifreaks #fungiporn #mushroomsociety #mushroomsofinstagram #mushroomspotting #mushroomseason #mushroom #naturephotography #múrgoles #mùrgoles #murgolesambfoie #murgolesalacrema #múrgolesfarcides

Please follow and like us:
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)