Milers de racions per gaudir l’escudellada amb les fogaines de la Massana

L'escalfor de l'escudella ha omplert avui bona part del país amb el repartiment de milers de racions elaborades a les fogaines de la Massana, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany per complir amb la tradició de Sant Antoni. Amb regust especial a la capital on la s'ha elaborat el plat per arribar al mig segle d'història que la confraria ha celebrat amb un homenatge a tots els exescudellaires i autoritats que han contribuït a mantenir viva la tradició.  A la Massana, tres fileres de cua han omplert la plaça de les Fontetes amb gent esperant torn per poder guadir d'una ració. El cap dels escudellaires, Josep Maria Troguet, ha explicat que aquest any s'ha decidit organitzar un grup de responsabilitat amb 20 cuiners professionals com Carles Flinch o Ramon Sasplugas, entre d'altres, que s'encarreguen d'estar pendents de les cinc olles que s'abasteixen amb 150 litres d'aigua cadascuna i les escudelles desgreixades. Tanmateix, els celíacs també han pogut menjar escudella gràcies a una olla dedicada exclusivament als intolerants al gluten.

L’escalfor de l’escudella ha omplert avui bona part del país amb el repartiment de milers de racions elaborades a les fogaines de la Massana, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany per complir amb la tradició de Sant Antoni. Amb regust especial a la capital on la s’ha elaborat el plat per arribar al mig segle d’història que la confraria ha celebrat amb un homenatge a tots els ex escudellaires i autoritats que han contribuït a mantenir viva la tradició. 
A la Massana, tres fileres de cua han omplert la plaça de les Fontetes amb gent esperant torn per poder gaudir d’una ració. El cap dels escudellaires, Josep Maria Troguet, ha explicat que aquest any s’ha decidit organitzar un grup de responsabilitat amb 20 cuiners professionals com Carles Flinch o Ramon Sasplugas, entre d’altres, que s’encarreguen d’estar pendents de les cinc olles que s’abasteixen amb 150 litres d’aigua cadascuna i les escudelles desgreixades. Tanmateix, els celíacs també han pogut menjar escudella gràcies a una olla dedicada exclusivament als intolerants al gluten.

L'escalfor de l'escudella ha omplert avui bona part del país amb el repartiment de milers de racions elaborades a les fogaines de la Massana, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany per complir amb la tradició de Sant Antoni. Amb regust especial a la capital on la s'ha elaborat el plat per arribar al mig segle d'història que la confraria ha celebrat amb un homenatge a tots els ex escudellaires i autoritats que han contribuït a mantenir viva la tradició.  A la Massana, tres fileres de cua han omplert la plaça de les Fontetes amb gent esperant torn per poder gaudir d'una ració. El cap dels escudellaires, Josep Maria Troguet, ha explicat que aquest any s'ha decidit organitzar un grup de responsabilitat amb 20 cuiners professionals com Carles Flinch o Ramon Sasplugas, entre d'altres, que s'encarreguen d'estar pendents de les cinc olles que s'abasteixen amb 150 litres d'aigua cadascuna i les escudelles desgreixades. Tanmateix, els celíacs també han pogut menjar escudella gràcies a una olla dedicada exclusivament als intolerants al gluten.

Please follow and like us:
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)