Menjar boníssim, tracte del personal immillorable i lloc superacollidor. Cortesia de la casa pa boníssim amb fuet per picar…

Menjar boníssim, tracte del personal immillorable i lloc superacollidor. Cortesia de la casa pa boníssim amb fuet per picar, amb un sabor molt bo.

Vam trobar el restaurant de casualitat, baixant del bosc dels menairons amb els nostres fills i ara puc dir que ha estat tot un encert. Menjar boníssim, tracte del personal immillorable i lloc superacollidor.
Cortesia de la casa pa boníssim amb fuet per picar, amb un sabor molt bo.

L’arròs de sípia i escamarlans brutal de sabor, boníssim, recomanable 100%

L’entrecot de bou tendre i molt bo també… sens dubte, tornarem a la nostra visita següent per la zona.

Admissió de nens: Fins i tot uns “simples” macarrons que van demanar els meus fills tenien molt bona pinta i molt bons segons ells.

Aparcament: Lloc per aparcar just davant del restaurant.

Vam trobar el restaurant de casualitat, baixant del bosc dels menairons amb els nostres fills i ara puc dir que ha estat tot un encert. Menjar boníssim, tracte del personal immillorable i lloc superacollidor. Cortesia de la casa pa boníssim amb fuet per picar, amb un sabor molt bo. L'arròs de sípia i escamarlans brutal de sabor, boníssim, recomanable 100% L'entrecot de bou tendre i molt bo també… sens dubte, tornarem a la nostra visita següent per la zona. Admissió de nens: Fins i tot uns “simples” macarrons que van demanar els meus fills tenien molt bona pinta i molt bons segons ells. Aparcament: Lloc per aparcar just davant del restaurant.

Please follow and like us:
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)