Avui dimecres dia 9 d’agost del 2023 tot l’equip de Handbol del Barça ha anat a sopar al Restaurant BORDA XIXERELLA.

Moltes gràcies a tot l’equip d’Handbol del Barça per les magnífiques fotos. Avui dimecres dia 9 d’agost tot l’equip d’Handbol del Barça ha anat a sopar al Restaurant BORDA XIXERELLA. Moltes gràcies per la vostra visita i per tornar un any més.

Aquests dies estan a Encamp. El FC Barcelona d’handbol prepara la temporada a la parròquia mentre ensenya als nens encampadans.

Moltes gràcies a tot l'equip d'Handbol del Barça per les magnífiques fotos. Avui dimecres dia 9 d'agost tot l'equip d'Handbol del Barça ha anat a sopar al Restaurant BORDA XIXERELLA. Moltes gràcies per la vostra visita i per tornar un any més. Aquests dies estan a Encamp. El FC Barcelona d'handbol prepara la temporada a la parròquia mentre ensenya als nens encampadans.

El primer equip d’handbol del Barça prepara la temporada a Encamp i ja sumen 12 anys fent la pretemporada en la parròquia.

El conjunt de Carlos Ortega tornarà a aspirar a guanyar totes les competicions. Malgrat les baixes d’homes importants, els blaugrana volen sortir amb bones sensacions del treball fet a les instal·lacions esportives comunals. L’entrenador assegura que les condicions de fer una estada aquí «són fantàstiques«. I descriu quines són. «Primer entrenar en altitud, segon el clima, sempre és bo poder dormir. En alguns llocs d’Espanya la temperatura és molt alta, sense anar més lluny, i el tractament i l’estima que ens donen aquí».

Aquest dimarts han tingut una trobada amb els infants de l’àrea de Joventut. El cònsol menor d’Encamp, Jean Michel Rascagneres, remarca les bones relacions que tenen amb el Barça. «Continua la història amb el Barça. L’equip d’handbol ve aquí a la parròquia des del 2010 i alguns jugadors fa vuit anys que venen i això demostra que Encamp pot oferir el producte que ells necessiten per preparar la pròxima temporada«.

Informa: Carles Alonso
Imatges: Fernando Montero

 

Please follow and like us:
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)