Pop a la brasa

El pop a la brasa és una recepta que queda espectacular. En tan sols uns vint-i-cinc minuts s’obté un plat amb pop sense igual, utilitzant molt pocs ingredients

El pop a la brasa és una recepta que queda espectacular. En tan sols uns vint-i-cinc minuts s’obté un plat amb pop sense igual, utilitzant molt pocs ingredients, bàsicament un pop cuit, cinc patates mitjanes, sal, oli d’oliva, pebre roig dolç i sal gruixuda, al gust de cadascú; el nostre xef el prepara amb gran mestratge, utilitzant una recepta molt tradicional que volem deixar-te.

Els nutricionistes diuen que el pop és un aliment ric en les vitamines A, E, C, B1, B2, B3, B5 B6 i B12. És un dels aliments més saludables i igual que el peix blau, és baix en greix i colesterol i molt energètic.

També, conté potassi, sodi, ferro, calci, magnesi, fòsfor, sodi, zinc, coure, seleni i manganès, un alt contingut en minerals que el converteixen en un nutrient especialment important per a mantenir un equilibri immunològic. És a dir, el pop ajuda a mantenir altes les defenses del cos.

Please follow and like us:
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)